Меню Закрити

Чому бальні танці? Переваги для дитини

Бальні танці - активний спосіб життя

Фізичні вимоги танцю💃🏻 не схожі на будь-який інший вид спорту, звісно, у позитивному значенні. Завдяки красивим рухам у бальних танцях фізична форма наших дітей вирушає у подорож трансформації.

Незліченні повторення різних елементів – це більше і більше синапсів, що створюють мережу важливих зв'язків: розум🧠 - м'язи💪 Витривалість, гнучкість та розвиток м’язів – це лише деякі з фізичних аспектів, які відразу покращуються.

Незабаром наші танцювальні чарівники зможуть керувати м’язами кору, рук і ніг в унісон з музикою, створюючи ритмічні рухи.

Вчені з року в рік все частіше говорять про пряму залежність між здоровими, скоординованими тілами та щастям🤗

Соціальні фітчі бальних танців

Робота в команді є важливою навичкою, якій кожен може навчитися. На заняттях бальними танцями ваша дитина вчиться цьому у веселій атмосфері, разом із новими друзями і ритмічно танцюючи під бальну чи латиноамериканську музику.

Парні танці, однак, самі по собі є магією🪄. Спільне переміщення з кимось поруч підвищує почуття довіри, щирості та співпраці. Партнерство в танці дуже часто нагадує стосунки реального життя. Все це, до речі, може полегшити страх перед виступами або страхом сцени🎬

Постава

Ще одна перевага бальних танців для дітей – це красива постава. Наслідки цифрової епохи, в якій ми живемо, можна побачити всюди в наших слабких тілах. Як вчителі танців, ми бачимо погану поставу, щодня, навіть у собі. Це жахливо бачити дітей, які приходять у студію з тим, що медичний персонал називає «комп’ютерною шиєю»💁‍♀️

Постава — це динамічне вирівнювання. Не думаємо, що тільки якась конкретна вправа може це виправити, якщо ми не усвідомлюємо свого тіла. Саме усвідомлення — це те, що бальні танці можуть дати нашим дітям.

Корисні звички правильної постави побудовані на пропріоцепції - відчутті відносного положення одної частини тіла до іншої у просторі.

На фото - Євгенія з бейбі групи. Вона старанна та цілеспрямована дівчинка, яка лише за 3,5 місяці вивчила турнірну програму, виступила на змаганнях та виборола свою золоту медаль за свій ефектний танець💃🏻

Дисципліна

Незалежно від того, чи братиме ваша дитина участь у змаганнях🏆 або танцюватиме тому що "подобається", дисципліна є однією з складових уроків з бальних танців.

Щоб мати можливість кружляти зі своїм партнером чи партнеркою, танцювати синхронно один з одним, ваша дитина буде вимушена координувати свої рухи з іншою людиною та музикою одночасно. Це завдання, саме по собі, не є легким. Проте структурний підхід, який ми використовуємо в залі, вчить наших вихованців дисциплінувати свої тіло та розум.

Бальні танці – це ВЕСЕЛО

Чудова музика та друзі – що ще може бути веселішим для дітей? Експерти погоджуються в одному: гарно провести час має вирішальне значення для розвитку здорових особистостей, як розумово, так і фізично💪

Нейрохімічні речовини, що виділяються під час прослуховування музики, посмішки🙂 або сміху😃, неможливо відтворити навіть у високотехнологічній лабораторії.

Танці 💃🏻- це завжди весело. Це - менше стресу та більше соціальних зв’язків. Хто б не хотів бути поруч із кимось веселим? Запрошуємо до нас на тренування!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *